Over mij

Ik ben Greet Geukens, zaakvoerster van Wauw events. Mijn liefde voor bloemen en organiseren komt al uit mijn tienerjaren en is sinds alleen maar gegroeid. Ik kreeg steeds vaker de opmerking “je moet hier mee verder gaan” waardoor ik dan ook de stap naar een eigen zaak heb gezet.

Bloemencreaties

WAUW-Events heeft een geheel eigen stijl en is niet bang van een uitdaging! Met ieder idee ga we aan de slag en geven het de “wauw-touch”.

Dit kan gaan van zeer landelijk naar top-industrieel en alles wat daartussen te bedenken valt.

Samen zoeken we wat voor jullie het best past.

WAUW zorgt telkens voor de gepaste harmonie van bloemenpracht!

Iedere bruiloft krijgt de gepaste aandacht en wordt met evenveel enthousiasme aangepakt, of het nu gaat om een romantisch prieel of moderne backdrop voorzien van weelderige bloemen.

Ieder detail wordt tot in de puntjes afgewerkt! Dit kan gaan van het bruidsboeket tot de aankleding van ceremonielocatie of feestzaal… Kortom het hele concept van jullie dag zal samenhorend zijn!

 

Over

WAUW-Events is gevestigd in Kleine Brogel, Peer. Aan de basis zijn we Nederlandstalig en communiceren we graag in het Nederlands.

Via het contactformulier op de website van WAUW-Events kan je ons benaderen voor een snelle behandeling van je vraag

 

Bloemen extra’s

WAUW-Events verzorgt behalve bloemen ook talrijke extra’s om jullie dag dat “gouden” randje te geven. Met losse bloemen, kaarsen, gepersonaliseerde items, corsages en allerlei andere accessoires zorgt WAUW-Events voor het onvergetelijke.

 

Actief in

Momenteel is WAUW-Events vooral actief in Limburg en Vlaams-Brabant. Maar we volgen je over heel het land.

Of het nu gaat over een huwelijk in beperkte kring of een mega-feest… We let your love bloom!

 

contacteer mij

Over Wauw events